‘Mijn kind is verslaafd en dat wil ik helemaal niet zeggen omdat ik het zo moeilijk vind om over te praten.’
Weet dat veel moeders dat grote zware etiquette niet op hun kind willen plakken.

Je bent dus constant bezig om:

 • Je in bochten te wringen i.p.v. het bespreekbaar te maken;
 • Je zorgen te maken over wat de dag brengt en wat er nu weer staat te gebeuren;
 • Je loopt op eieren en wikt en weegt elk woord af wat je zegt;
 • Je wilt de boel absoluut niet verergeren door de verkeerde dingen te zeggen;
 • En hoe weet je nu eigenlijk dat je kind verslaafd is?

Een kind met een verslaving heeft een laagje om zich heen….het laagje wat steeds dikker wordt naarmate de verslaving duurt. Daaronder zit je kind, je pure kind zoals dat hij of zij was voordat het laagje het over ging nemen. Niks meer of minder is het. Het laagje moet gevoed worden en dat doet er alles aan om het te krijgen. Het manipuleert, steelt, bedreigt en veroorzaakt precies wat het wil bij jou….namelijk angst. Angst om je kind.

Ik ga je alles leren over het laagje wat verslaving heet. Wat je zou kunnen doen zodra het laagje er alles aan gaat doen om de verslaving in stand te houden zodat je:

 • Doorkrijgt wat er gebeurt met je kind;
 • Je tools aangereikt krijgt om je te ondersteunen waardoor je beter met je kind in gesprek blijft en contact houdt;
 • Je je niet meer laat gebruiken en verleiden en in lastige situaties met je kind terecht komt;
 • Je ontdekt waarom voor jezelf zorgen zo’n positief effect op je kind heeft, denk maar aan het zuurstofmasker in het vliegtuig, die zet je ook eerst zelf op.

Tijdens het Just for You programma gaan we in zes sessies aan de slag om te leren betere keuzes te maken als je kind verslaafd is. Zodat je leert zien of dat het je kind is wat reageert of het verslaafde laagje.

Ik geef je tools die je inzichten gaan geven in je eigen gedrag en dat van je kind. Zodat je je kind beter kan helpen met de worsteling van verslaving. Want dit ontwricht keer op keer je gezin.

Ik laat je zien en ervaren dat goed voor jezelf zorgen een must is als je te maken hebt met verslaving in je gezin. Het maakt dat je in contact komt met je vrouwelijke kracht zodat je weerbaarder en sterker wordt waardoor je weer liefdevol kunt reageren op de uitdagingen die verslaving met zich meeneemt.

Wat krijg je:

 • Na elk coaching gesprek krijg je een complete beautybehandeling van een uur zodat je weer met hernieuwde energie en een grote glimlach naar huis ga want iedere buitenkant is de innerlijke spiegel van de binnenkant;
 • We starten met een kennismakingssessie van een uur waarin je deelt waar je tegen aan loopt en waarin we samen een op maat gemaakt programma maken;
 • Zes coaching sessies waarin je leert om je kind te helpen bij de worsteling van verslaving;
 • Je ontvangt een uitgebreide toolbox, deze leert je inzichten krijgen in je eigen gedrag en geeft een overzicht van het verslavingsgedrag van je kind. Je ontdekt de triggers die bepaalde emoties en gevoelens opwekken. Zodat je ze leert herkennen waardoor je anders reageert op je kind. Je ontdekt jouw mogelijkheden in deze moeilijke periode. je laat je niet langer wegcijferen, het is duidelijk welke vernieuwde weg je op gaat zodat je je kind kunt helpen op de manier die bij jouw past;
 • We gaan samen aan de slag met het !Kies spel, wat ik speciaal heb ontwikkeld, dit is voor moeders die te maken hebben met verslaving. Je leert hiermee krachtige, nieuwe keuzes te maken. Je zult merken dat alles verandert in je gezin na deze spel sessie;
 • Als we samen aan de slag gaan weet ik zeker dat ik jou weer kan laten stralen, de mooie schoonheid zowel van binnen als van buiten;
 • Ik sta persoonlijk naast jou en je mag per email naar me uitreiken als het thuis moeilijk is.

De investering in dit unieke, persoonlijke Just for You programma is normaal 1.080,00 euro maar bied ik je nu aan voor slechts 750,00 euro omdat ik het je gun dat jij weer sterker en weerbaarder wordt. Gun het jezelf! 


Wie geeft dit programma:

Arina Lakerveld is een familiecounsellor gespecialiseerd in verslavingsproblematiek in gezin en relaties. Ze heeft hier al honderden mensen in Nederland mee geholpen. Bedenker en ontwikkelaar van de merknaam !K-Fullness, producten speciaal ontwikkeld bij verslaving cq afhankelijkheid. Spreker en gastdocent van Fontys Hogeschool Eindhoven en ambassadeur bij Mind GGZ om stigma bespreekbaar te maken in de maatschappij. Organisator seminars stigma op verslaving voor particulieren en professionals. Tevens is zij gediplomeerd schoonheidsspecialiste en is daarbij ook nog oprichter van sauna beautycenter Top sauna The Beauterie.

JA, neem contact met mij op en vertel mij meer over dit programma

Veel gestelde vragen:

Kan ik in termijnen betalen?
– jazeker dit is mogelijk. De eerste termijn dient betaald te worden voor aanvang van het traject.
Is dit traject alleen voor vrouwen?
– Ja, er zijn mogelijkheden om na het persoonlijke traject, indien gewenst, familiesessies af te spreken.
Is mijn privacy veilig in dit traject?
– Absoluut, deze praktijk is aangesloten bij beroepsorganisaties CAT en bij De Huidprofessional zo voldoet mijn praktijk aan de eisen voor de WKKGZ op dit gebied.