De innerlijke schoonheid van vrouwen aan de buitenkant zichtbaar maken: dat doe ik het liefst!

Coaching

Soms ligt een niet-verteld verhaal als een schaduw over je uiterlijk heen. Dan mis je, door verdriet, verlies of ziekte, jouw glans. Belangrijk is de tijd voor jezelf te nemen en te helen. Samen met jou zoek ik tijdens een coachgesprek de randjes op van jouw verhaal: wat maakt dat je minder straalt dan normaal? Zo creëren we rust en ruimte in jouw hoofd, om vervolgens alle aandacht aan jouw uiterlijk te geven.

Deze unieke combinatie van innerlijk en uiterlijk maakt je weer mooier, sterker en is een win-win voor jezelf. Het is tijd voor balans.

Wellness

Samen maken wij deze unieke wellness behandeling voor jou op maat: jij met jouw kennis over jezelf, ik met mijn persoonlijke kennis en ervaring. Daarbij maak ik gebruik van het prachtige merk ALTEARAH bio. Dit merk staat voor: “Beauty is the result of well-being and well-being is to experience the beauty of life”.

Waarom ALTEARAH bio?

ALTEARAH bio heeft een verzorgingsmethode op maat ontwikkeld, die gebaseerd is op de voordelen van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie. De gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën, veertien kleurrijke emoties, voor veertien zeer actieve en inspirerende behandelingen voor lichaam en geest.

Deze geurtherapie ondersteunt het loslaten van emoties, verhoogt onmiddellijk het welzijn en begeleidt je door de dag. Alle kleuren waarmee ik werk zijn synergiën van biologische etherische oliën. Elke synergie heeft één primaire etherische olie die jou de voordelen van de kleur geeft, zoals balans, plezier, herstel, rust.

Je begrijpt dat dit merk perfect aansluit bij mijn holistische aanpak van Beauty&Mind in balans!

Nieuwsgierig naar hoe dit werkt?

Jij kiest een kleur:

  • Essential colours staan voor de vijf basisbehoeften van het leven;
  • Happiness colours zijn de vijf kleuren die ons positiviteit en geluk geven;
  • Play colours zijn de vier kleuren die ons leven zin geven. Kleurenwiel Altearah

Elke keer dat jij bij mij te gast bent, gaan we samen, stap voor stap, door het kleurenwiel heen. Zo ervaar je altijd de juiste geurbeleving tijdens jouw heerlijke wellness behandeling.

ALTEARAH orange

Altearah orange

Wil jij deze unieke behandeling met mij ervaren?

Een telefoontje naar 06-11153934 of e-mail aan info@arinalakerveld.nl is voldoende om de afspraak te maken!

Warme groet en graag tot ziens!

Arina