• In de eerste tool maakt je kennis met je levensweg. Door per 10 jaar een bijzondere reis te maken tussen leuk en minder leuke gebeurtenissen, ontvouwt zich een patroon. Dit zou een rode draad kunnen zijn.   Het boekje wordt aangeboden als download, je ontvangt na het bestellen en betalen een downloadlink om het boekje als PDF-bestand te kunnen downloaden. Na het downloaden kun je het boekje zelf uitprinten om er mee aan de slag te gaan.
  • !Kies 2.0 is een spel intwikkeld om bewustwording te creëren bij afhankelijkheid in relatie. De cognitieve vraagstelling, samen met de krachtige beelden in het speel, nodigen uit tot het onderzoeken van persoonlijke keuzes. Worden er keuzes gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling of worden ze gemaakt in het belang van een ander?   Het therapeutisch spel laat ervaren dat andere keuzes ook mogelijk zouden kunnen zijn. Het spel bevat 3 soorten kaarten. !K-Fullness (feelgood) kaarten - !K-Foolness (inzicht)kaarten - Keuze (verbinding)kaarten - Joker (!K-Between)kaarten. Ontdek de kracht van een spel als creatief hulpmiddel om uitnodigend in te zetten bij zowel individuele- als groepsgesprekken.   Het spel is geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud.
  • Bestel boekje 1 t/m 5 in één keer en bespaar 10 euro!   Het boekje wordt aangeboden als download, je ontvangt na het bestellen en betalen een downloadlink om het boekje als PDF-bestand te kunnen downloaden. Na het downloaden kun je het boekje zelf uitprinten om er mee aan de slag te gaan.
  • Deze toolbox helpt je om de ingeslagen weg te vervolgen. Duidelijke afbeeldingen helpen je om en keuze te maken uit je mogelijkheden. De uitdaging ligt voor je in het zo waarheidsgetrouw invullen van de tools. Het boekje wordt aangeboden als download, je ontvangt na het bestellen en betalen een downloadlink om het boekje als PDF-bestand te kunnen downloaden. Na het downloaden kun je het boekje zelf uitprinten om er mee aan de slag te gaan.
  • De Balanceerweg is een instrument om gevoelens die naar boven zijn gekomen te fileteren. De gevoelens zullen bespreekbaar zijnen handvatten kunnen aangereikt worden indien daar behoefte is.

     Het boekje wordt aangeboden als download, je ontvangt na het bestellen en betalen een downloadlink om het boekje als PDF-bestand te kunnen downloaden. Na het downloaden kun je het boekje zelf uitprinten om er mee aan de slag te gaan.

  • De dagelijkse gebeurtenisweg is om pieker, zorg en leuke momenten helder te krijgen. Wat speelt er dagelijks in je leven en in je hoofd? Zijn er gewoontes die meespelen? Ben je je bewust van deze gewoontes? Het boekje wordt aangeboden als download, je ontvangt na het bestellen en betalen een downloadlink om het boekje als PDF-bestand te kunnen downloaden. Na het downloaden kun je het boekje zelf uitprinten om er mee aan de slag te gaan.
  • Dit is de laatste tolobox van deze box. Gewoontes zijn onder ogen gezien, zijn besproken en nieuwe wegen zijn nu het doel. Deze tool helpt je om persoonlijke doelen en behoeftes duidelijk te krijgen.   Het boekje wordt aangeboden als download, je ontvangt na het bestellen en betalen een downloadlink om het boekje als PDF-bestand te kunnen downloaden. Na het downloaden kun je het boekje zelf uitprinten om er mee aan de slag te gaan.

Titel

Ga naar de bovenkant